25 oktober–5 november

KP-träningsläger

Vi på RBU Västerås & Västmanland ser fram emot att arrangera
KP-träningsläger, Konduktiv pedagogik (Petö)
vecka 43 & 44 i Västerås

 

På grund av rådande pandemi gäller följande: De lättnader som regeringen föreslagit inför hösten gör att träningen bör kunna genomföras som vanligt. Vi följer dock rekommendationerna och därmed kan förändringar behöva ske med kort varsel. Våra konduktorer är vaccinerade.
Om du är vuxen och inte vaccinerad bör du undvika gruppträning.
Vid minsta symtom på smitta ska man hålla sig hemma, full återbetalning gäller då för de dagarna man inte kunnat delta som planerat.

Begränsat antal platser: På grund av små lokaler har vi denna gång tvingats att sätta ett deltagartak och därför är det först till kvarn som gäller. För att vara så rättvis som möjligt och ge så många som möjligt möjlighet att få träna kan vi eventuellt behöva begränsa till endast en veckas träning denna gång. Alternativt tittar vi på om fler kan träna individuellt för att få chans att träna. Anmäl till det som passar er bäst så kontaktar vi er om det behöver ändras.

För att få träna krävs medlemskap i RBU Västmanland: 300 kr/familj och år. För att bli medlem, gå in på https://rbu.se/bli-medlem

Träningsavgift:
Lilla Gruppen:  2 050 kr/vecka, träningstid kl.08:30-10:30. (Barngrupp)
Mellan Gruppen:  2 800 kr/vecka, träningstid kl.08:30-12:00. (Barngrupp)
Stora Gruppen:  2 800 kr/vecka, träningstid kl.11:00-15:00. (Ungdoms- och vuxengrupp)
Individuell träning: 320 kr/timmen.
Om du är osäker, invänta svar från oss vilken grupp just du kommer att träna med.
Har du inte tränat med oss tidigare men är nyfiken. Då vill våra konduktorer träffa dig på en bedömning först, för att se vilken grupp som passar just dig bäst. Kostnaden för bedömningstillfället är 320 kr och betalas även det in till vårt BG nedan.
Ett mail med uppgifter kring träningen kommer att skickas ut en/ett par veckor före träningen.
Träningsavgiften, även den individuella träningskostnaden ska vara föreningen tillhanda senast en vecka före träningsstart. Avgift som är obetald före träningsstart debiteras 100 kr extra per försenad vecka. Avgiften betalas in på BG 169-2714, RBU Västerås, märk betalningen med träningsdeltagarens namn.

Allt arbete runt träningen sker ideellt, vi hjälps därför alla åt att ställa iordning och städa före, under och efter träningen. Var extra noggrann med din handhygien. Rengöringsprodukter kommer finnas på plats.

ANMÄLAN, använd denna länk: https://forms.gle/9cYppXBoYGy21QXL6
OBS kort anmälningstid: SENAST 30 SEPTEMBER VILL VI HA DIN ANMÄLAN.

När vi mottagit din anmälan återbekräftar vi efter några dagar via mail.
Glöm inte att hålla koll på din skräppost.
Anmälan är bindande och endast återbekräftade anmälningar är giltiga.
Om du inte hör något ifrån oss efter din anmälan, kontakta oss på: rbuvasteras@gmail.com
Gå även gärna in och bli medlem i vår KP-grupp på Facebook. Där kan ni snabbt komma i kontakt med de som är ansvariga för träningen inom RBU Västerås.  Sök på: ”KP-träning RBU Västerås”.

Vi ser fram emot att hälsa både gamla och nya tränande välkomna!

Med vänlig hälsning,

Styrelsen i RBU Västerås & Västmanland