Anmälan för KP-träningslägret v.8 & 9 är nu öppen

Vi på RBU Västerås & Västmanland ser fram emot att återigen arrangera
KP-träningsläger, Konduktiv pedagogik (Petö) vecka 8 & 9 i Västerås.

Vi ser fram emot att hälsa både nya och gamla tränande välkomna!

Precis som tidigare är det begränsat antal platser, så det är ”först till kvarn” som gäller. Anmäl till det som passar dig bäst så kontaktar vi dig om det behöver ändras. Gruppindelningen görs av konduktorerna.

ANMÄLAN, använd denna länk: https://forms.gle/pPGcDwYz61nzkUPHA
SENAST 20 JANUARI 2023 VILL VI HA DIN ANMÄLAN.          
När vi mottagit din anmälan återbekräftar vi efter några dagar via mail. Glöm inte att hålla koll på din skräppost. Anmälan är bindande och endast återbekräftade anmälningar är giltiga.

Träningsgrupper och avgift:
Lilla Gruppen: 2 200 kr/vecka, träningstid kl.08:30-10:30. (Barngrupp)
Mellan Gruppen: 2 950 kr/vecka, träningstid kl.08:30-12:00. (Barngrupp)
Stora Gruppen: 2 950 kr/vecka, träningstid kl.11:00-15:00. (Ungdoms- & Vuxengrupp)
Individuell träning: 350 kr/timmen.
För att få träna krävs även medlemskap i RBU Västerås: 
400 kr/familj och år (kostnad för medlemskap år 2022). För att bli medlem, gå in på https://rbu.se/bli-medlemHar du inte tränat med oss tidigare men är nyfiken: 
Då vill våra konduktorer träffa dig på en bedömning först, för att se vilken grupp som passar just dig bäst. Kostnaden för bedömningstillfället är 500 kr och betalas även det i förväg in till vårt BG nedan. Anmäl dig via länken ovan.

Träningsavgiften, även den individuella träningskostnaden ska vara föreningen tillhanda senast en vecka före träningsstart. Avgift som är obetald före träningsstart debiteras 100 kr extra per försenad vecka. Avgiften betalas in till RBU Västerås på BG 169-2714, märk betalningen med träningsdeltagarens namn.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer i alla våra aktiviteter och därmed kan förändringar behöva ske med kort varsel. Våra konduktorer är vaccinerade.
Vid minsta symtom på smitta ska man hålla sig hemma, full återbetalning gäller då för de dagarna man inte kunnat delta som planerat.
Vid frågor eller om du inte hör något ifrån oss efter din anmälan, kontakta oss på: rbuvasteras@gmail.com
Ett mail med uppgifter kring träningen kommer att skickas ut en/ett par veckor före träningen.

Allt arbete runt träningen sker ideellt, vi hjälps därför alla åt att ställa iordning och städa före, under och efter träningen enligt ett schema. Var extra noggrann med din handhygien. Rengöringsprodukter kommer finnas på plats.

Gå gärna in och bli medlem i vår KP-grupp på Facebook. Där kan ni snabbt komma i kontakt med de som är ansvariga för träningen inom RBU Västerås.  
Sök på: ”KP-träning RBU Västerås”.

Vi ser fram emot att hälsa både gamla och nya tränande välkomna!

 

Fler nyheter